Wil je meedoen aan Muziek bij de Buren? Leuk! Op zondag 27 november vindt de eerstvolgende editie van Muziek bij de Buren plaats. Lees hier de informatie en meld je vooral aan!

Huiskamers en muzikanten melden zich los van elkaar aan. Gecombineerd opgeven is niet mogelijk, aangezien Muziek bij de Buren veel waarde hecht aan het creëren van nieuwe ontmoetingen. Wel kun je je voorkeuren doorgeven en probeert de organisatie rekening te houden met ieders wensen. De organisatie maakt op basis van de aanmeldingen geschikte combinaties (matches). Op de zogenoemde matchavond, voorafgaand aan Muziek bij de Buren 2022, worden alle deelnemers uitgenodigd en worden de verschillende matches bekend gemaakt.


Huiskamers

Het festival vindt plaats in huiskamers door heel Vlaardingen. Ondanks dat er een centrale organisatie boven het festival hangt, wordt er in feite in elke huiskamer een eigen concert georganiseerd. Als huiskamer ben je de gastheer voor bezoekers. Om je huiskamer tiptop in orde te maken om bezoekers te ontvangen voor een concert, krijg je vooraf handige tips van onze wijkcoördinatoren.
Elke huiskamer kan meedoen. Als je een grote huiskamer hebt, kan je de grote bands die meedoen kwijt. En als je huiskamer iets kleiner is, is een solist wellicht leuk.
Na je aanmelding gaat de organisatie met je in gesprek om te peilen wat voor muziek je leuk vindt en om te zien hoe de huiskamer eruit ziet. Zodra de inschrijvingen zijn gesloten hoor je of jouw huiskamer uitgekozen wordt voor het festival.

Meedoen als huiskamer? Meld je hier aan!


Muzikanten

Een muziekfestival is natuurlijk niks zonder muzikanten. Vraag menig muzikant naar bijzondere concerten en er is één gemene deler: of een concert voor heel veel publiek blijft bij vanwege de overweldiging, of een intiem huiskamerconcert is het meest bijzonder vanwege het intieme contact met het publiek. Wil jij de uitdaging aan? Alle muzikanten mogen zich aanmelden. Qua muziekstijl is er geen restrictie. Wellicht ben je een jong talent en wil je je eerste stappen zetten als muzikant? Dan is een huiskamer heel geschikt om te proberen. Ook als je al veel muzikale vlieguren hebt gemaakt, is optreden in een huiskamer nog altijd heel bijzonder. Iedereen is welkom!
Zorg dat er iets van (live) muziek van jouw act online beschikbaar is. Na je inschrijving gaat de organisatie namelijk beoordelen of jouw act past bij Muziek bij de Buren 2022. Zodra de inschrijvingen zijn gesloten hoor je of er een geschikte match met een huiskamer is gemaakt

Ben je muzikant? En wil je meedoen? Meld je hier aan!