Op zondagmiddag 6 februari tussen 14.00 en 17.00 komen De Kroepoekfabriek en Muziek bij de Buren langs bij wat ‘Vlaardingse Buren’. Een ‘normale’ Muziek bij de Buren zat er dit jaar niet in op 6 februari. Maar samen met De KF gaan we met Muziek bij de Buren een zondagmiddag buitenspelen.

Nu Muziek bij de Buren VLD is doorgeschoven naar mei en De Kroepoekfabriek nog steeds niet voor volle zalen kan programmeren, hebben de twee organisaties wel zin in buitenspelen. Want juist in grijs februari hebben we allemaal behoefte aan muziek; in het theater, op het podium, bij de buren of bij jou voor de deur. Daarom komen De KF en MBDB (met een beetje hulp van Vulcaan) bij je langs, mét muziek!

Op zondagmiddag 6 februari tussen 14.00 en 17.00 rijden De KF en MBDB met drie regionale acts rond in Vlaardingen. Alle acts treden steeds kort op, maximaal 10 minuten. Zie je een artiest stoppen voor een optreden in jouw straat? Geniet, maar houd afstand. Blijf voor je eigen deur staan, maar spoor vooral ook je buren (en overburen) aan om voor hun eigen deur te genieten van een kort optreden!

In de komende dagen wordt er meer bekend gemaakt via de sociale media van De Kroepoekfabriek, Muziek bij de Buren VLD en Vulcaan.

Tot 6 februari, misschien wel bij jouw buren!

Hartelijke groet,

Team Muziek bij de Buren VLD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *