Nu het zonnetje weer af en toe schijnt en alle coronaregels zijn losgelaten, is het de hoogste tijd om de organisatie weer op te pakken. Maar juist door het zonnetje en een leven zonder coronaregels kregen we de afgelopen tijd steeds meer afmeldingen voor 22 mei. Mei is bij uitstek de maand voor weekendjes weg en kleine en grote festivals. Logisch dat veel Muziek bij de Buren-fans andere plannen hebben of maken voor de maand mei.

Daarom zijn we met het team nog eens goed gaan overleggen. We willen allemaal heel graag nog een keer Muziek bij de Buren organiseren, maar wel met tenminste 20 huiskamers/acts. Daarom hebben we besloten om terug naar onze ‘roots’ te gaan. Muziek bij de Buren hoort namelijk eigenlijk thuis aan het begin van de winter, als het buiten koud en guur is, als de ramen beslaan door grote groepen mensen binnen, als er misschien zelfs wel een sneeuwstorm woedt in Nederland (weet je nog, onze eerste editie?). Dat is een echte Muziek bij de Buren-zondag.

En nee, wat in het vat zit verzuurt niet en van uitstel komt echt geen afstel. Maar we komen wel met een nieuwe datum. Op zondag 27 november openen we weer graag met jullie vele Vlaardingse deuren, om er een weergaloze puur Vlaardingse editie van Muziek bij de Buren van te maken? Doen jullie mee? De start van de inschrijvingen vindt plaats op 22 augustus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *