Over ons

De organisatie

Muziek bij de Buren is een initiatief van het projectteam Muziek bij de Buren Vlaardingen en de Kroepoekfabriek. De Kroepoekfabriek ondersteunt het projectteam.

Het projectteam bestaat uit één projectleider, een aantal wijkcoördinatoren aangestuurd door een coördinator huiskamers, twee aanspreekpunten voor de musici en een marketeer. De projectleider maakt verbinding met lokale organisaties en initiatieven. en is eerste aanspreekpunt voor voor de muzikanten. Met al deze partners en vrijwilligers werkt de stichting aan een muzikaler en gastvrijer Vlaardingen

 MBDB VLD

Team MBDB Vlaardingen heeft al sinds de start hetzelfde team. In 2019 is dat team versterkt met nog eens drie mensen waardoor we nu een grote, hechte groep hebben om Muziek bij de Buren te organiseren. Muziek bij de Buren Vlaardingen is geen eigen stichting. Het valt als project onder de Stichting Kwartiermakers. MBDB was altijd al vervlochten met het KW-Haven gebied, door De Kroepoekfabriek als partner, waar ook altijd de matchavond en de slotavond van het festival plaatsvinden. De Kroepoekfabriek is vanaf het begin de organiserende partner van MBDB Vlaardingen geweest.

Sophieke Thurmer

Projectleider

Siebe van der Ende

Hoofd Marketing & Communicatie

Esther Lissenberg

Aansturing Wijkcoördinatoren

Cynthia Roos

Wijkcoördinator

Danielle van Dorp

Wijkcoördinator

Jonne Robberegt

Wijkcoördinator

Partners