We merken dat er soms nog veel onduidelijkheid bestaat over hoe de matching bij Muziek bij de Buren in zijn werk gaat. Daarom leggen we het nog een keertje rustig uit. Ook zetten we wat belangrijke data op een rijtje.

Muzikanten en huiskamers melden zich bij ons aan, een voorkeur voor een act of voorkeur voor een huiskamer mag je natuurlijk aangeven. Aanmelden als combinatie is niet de bedoeling. De kracht van Muziek bij de Buren is juist dat we onverwachte combinaties maken. Dat is ten eerste gewoon leuker en ten tweede spreek je twee vriendengroepen aan; die van de muzikant en die van de huiskamer. Als je als band bij je beste vrienden in de huiskamer speelt, is die groep gewoon veel kleiner.

8 september

Dan sluiten de aanmeldingen (of eerder als we echt al helemaal vol zitten.) Vanaf dat moment gaan de wijkcoördinatoren de huiskamers weer bezoeken of nemen ze telefonisch contact op met huiskamers. Op 23 september maakt het team matches. Kort hierna laten we je weten of je gematcht bent voor Muziek bij de Buren Vlaardingen 2024. Of dat je een jaartje moet overslaan.

21 oktober

Dit is een verplicht moment voor alle huiskamers en muzikanten. Noteer dit dus in je agenda; want als je niet bij de matchavond kan zijn, kan je niet meedoen aan Muziek bij de Buren. Het is hét moment voor huiskamers en muzikanten om kennis maken met hun match en met de wijkcoördinator. Huiskamers ontvangen hun boodschappentas en bord voor aan het raam. Ook ontvangen jullie dan promotiemateriaal en de programmakrant.

24 november

En dan is het alleen nog maar zin maken en je verheugen op Muziek bij de Buren 2024!